Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

« Υποστηρίζοντας τα παιδιά μας στο παιχνίδι και στη μάθηση»




Την Κυριακή 27/11/2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το επιμορφωτικό σεμινάριο για γονείς από γονείς, που είχαμε οργανώσει το 53ο,34ο,39ο και 68ο Νηπιαγωγεία Πάτρας.
Στην εκδήλωση μίλησαν γονείς για θέματα που αφορούν στα παιδιά και άπτονται του επαγγελματικού αντικειμένου τους .Την εκδήλωση τίμησε με εισήγησή του ο Επίκουρος  Καθηγητής του ΤΕΕΑΠΗ Πάτρας κ. Νεκτάριος Στελλάκης με θέμα "Η εξοικείωση των παιδιών με τον γραπτό λόγο στο οικογενειακό περιβάλλον ,το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο".
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής καθοδήγησης της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης,Σχολ. Σύμβουλος κ. Μπαρής Θεόδωρος.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία αυτού μας του εγχειρήματος και ειδικά τους γονείς και των 4 Νηπιαγωγείων που πρόσφεραν τα εδέσματα του μπουφέ, τους γονείς που διέθεσαν κομμάτι του πολύτιμου χρόνου τους για να μας μεταφέρουν τις γνώσεις τους και ιδιαίτερα την κ.Βισδέκη Σοφία ,μαμά του Απόστολου από το κλασικό τμήμα του Νηπιαγωγείου μας και φυσικά τον κ. Νεκτάριο Στελλάκη ,ο οποίος εντυπωσίασε με τις γνώσεις και τον τρόπο του όλους τους παρευρισκόμενους!
Ευχόμαστε να έχουμε την ευκαιρία και για άλλες τέτοιες ωραίες εκδηλώσεις!



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.